Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Προκρίθηκε στους 16 του παγκοσμίου η Εθνική Νέων – Ηρθε ισόπαλη με την Παραγουάη -βίντεο



Στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ20 προκρίθηκε η Εθνική Ελλάδας, μετά την ισοπαλία που έφερε με την Παραγουάη.

Ο ένας βαθμός ήταν αρκετός για να οδηγήσει στους 16 του Παγκοσμίου κυπέλλου το ελπιδοφόρο σύνολο του Κώστα Τσάνα.

Με την ισοπαλία η Εθνική ισοβάθμισε στην κορυφή του ομίλου με την Παραγουάη και έτσι έπρεπε να υπάρξει κλήρωση για να καθοριστεί η πρώτη θέση. Η Εθνική στάθηκε τυχερή και πήρε την πρώτη θέση.

Το ματς δεν άρχισε πολύ δυνατά, ενώ τα δύο γρήγορα γκολ του Μεξικό απέναντι στο Μάλι, έκαναν αδιάφορη την αναμέτρηση, καθώς με τη διαφαινόμενη νίκη του Μεξικού είχαν εξασφαλίσει και οι δύο την πρόκρισή τους.

Μπορεί να μην υπήρχε καλός ρυθμός ωστόσο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αφού η Παραγουάη είχε μείνει με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Γκόμεζ στο 24', κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με γκολ του Διαμαντάκου στο 68'.

Η απάντηση των Παραγουανών ήταν άμεση, αφού πέντε λεπτά μετά από το γκολ του επιθετικού του Ολυμπιακού (73') , ακολούθησε ένα πολύ όμορφο ανάποδο ψαλίδι από τον Μοντενέγκρο που κατέληξε στα δίχτυα του Καπίνο.

Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες του Κώστα Τσάνα προσπάθησαν να πετύχουν δεύτερο τέρμα για να κατακτήσουν την πρώτη θέση, αλλά παρά τις ευκαιρίες δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Σταφυλίδης, Τριανταφυλλόπουλος (36' λ.τρ. Μουγαΐδης), Μπάλλας, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κολοβός, Λυκογιάννης (60' Γιαννιώτας), Κουρμπέλης, Κωνσταντινίδης, Μπουχαλάκης (73' Πέλκας).

Παραγουάη (Βίκτορ Γκένες): Μορέλ, Μαρέκο, Παρέδες, Αλόνσο, Γκόμεζ, Ραμίρεζ, Σανάμπρια (58' Χιμένεζ), Γκονζάλεζ (46' Μοντενέγκρο), Πίρις ντε Μότα, Μπαλμπουενά, Ρόχας.

Βαθμολογία

1. Παραγουάη 5

2. Ελλάδα 5

3. Μεξικό 3

4. Μάλι 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ