Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Χαλκίδα: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δολοφόνο

Δεκάδες ήταν οι εξαγριωμένοι πολίτες που σήμερα το πρωί συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας και προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 23χρονο δολοφόνο του ζευγαριού, με τους άνδρες της Ασφάλειας να τον σώνουν από τα χέρια τους κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Έχοντας γίνει γνωστή η σημερινή εμφάνιση του δράστη στην Εισαγγελία, από νωρίς είχε μαζευτεί κόσμος χωρίς ωστόσο αρχικά να φαίνεται πως θα ακουλουθήσουν επεισόδια.

Κατά την έξοδό του όμως, από το κτήριο, το συγκεντρωμένο πλήθος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του ενώ παράλληλα δεν έλειψαν και συγκεκριμένου τύπου ύβρεις οι οποίες στόχευαν στην πακιστανική καταγωγή και στο θρήσκευμα του δράστη, κάτι που φανερώνει πως ένα μέρος του πλήθους, σίγουρα απαρτιζόταν και από άτομα του ακροδεξιού ναζιστικού χώρου.

Σημειώνεται πως, ο 23χρονος δολοφόνος, πρώτα πήγε στον Ανακριτή και εν συνεχεία στον Εισαγγελέα, πάντα με τη συνοδεία δικηγόρου και την βοήθεια διερμηνέα.

Η δικηγόρος του 23χρονου Ειρήνη Τιοπούλου, δήλωσε χαρακτηριστικά πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους ενώ παράλληλα απηύθηνε έκκληση για σεβασμός προς την οικογένεια του δολοφονημένου ζευγαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ