Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Τοπικές νεφώσεις με βροχές και εξασθένηση το απόγευμα

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός, αφού σήμερα Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στα βόρεια. ο καιρός θα βελτιωθεί το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες από τις πρωινές ώρες. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν και στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες που πιθανόν στην δυτική Πελοπόννησο να είναι ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι. Βελτίωση του καιρού προβλέπεται από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ