Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μεγάλη φωτιά στο Μαυρομάτι

Μεγάλη φωτιά τώρα στο Μαυρομάτι Βοιωτίας εκδηλώθηκε πριν λίγη ώρα σήμερα 27/6. Η πυροσβεστική πηγαίνει στο σημείο άμμεσα. Η φωτιά βρίσκεται στην περιοχή ανάμεσα στο Μαυρομάτι και στις Θεσπιές. O  Δημήτρης Παπαθεοδοσίου από το PermissosPress συνεργάτης του viotiashop πηγαίνει στο σημείο της πυρκαγιάς για να μας μεταφέρει νεότερα.
Θα σας κρατάμε ενήμερους!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
1.24
Απ'ότι μας ενημερωνουν η φωτιά είναι σε δύσβατο σημείο, και καίγονται ελαιόδεντρα. Πυροσβεστικά οχήματα είναι ήδη στο σημείο, και η φωτιά αν και είναι μακρυά ακόμα από τις Θεσπιές έχει κατεύθυνση προς τα εκεί.
Έσβησε η φωτιά στο Μαυρομάτι Βοιωτίας πολύ γρήγορα αν και ήταν πολύ μεγάλη, χάρη στην βοήθεια της πυροσβεστικής και των αγροτών της περιοχής που βοήθησαν πολύ φτιάχνοντας αντιπυρικές  ζώνες.
Πολύτιμη η βοήθεια του Κωνσταντίνου Κώνστα απο το Μαυρομάτι ο οποίος έδωσε μάχη με τις φλόγες και βοήθησε πολύ με το τρακτέρ του μέσα στη φωτιά όπως μας πληροφόρησαν οι συγχωριανοί του.







2 σχόλια:

  1. Για όσους δε γνωρίζουν λεπτομέριες.. ο εν λόγω κύριος, αν και τύφλα στο μεθύσι, όταν αντιλήφθηκε πως κινδύνευε άμεσα το χωριό του πήρε το τρακτέρ(το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως κινείται διαρκώς με "κλεψιμέϊκο" πετρέλαιο λόγω των δύσκολων οικονομικών του) και πήγε γρήγορα στο σημείο όπου έδωσε μάχη με τις φλόγες. Κάτοικοι του χωριού του την επομένη ανέφεραν λόγο για καμμένα φρύδια, μαλλιά και δέρμα προσώπου/χεριών και ο "άξιος" δήμος Αλιάρτου ούτε ενα παράσημο στον κ.Κώνστα. Είναι πραγματικά άδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ