Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ 4.30 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ






Ήταν τέσσερις και μισή περίπου τα ξημερώματα όταν στη δύσβατη περιοχή στο μονοπάτι της Πλακωτής, το οποίο αποτελεί και πέρασμα παράνομα εισερχομένων μεταναστών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μέσα από θερμικές κάμερες και κιάλια να περπατάνε δύο άτομα.

Αναγνωρίζοντας ότι ο μπροστινός ήταν ο Μάριο Κόλα και ο δεύτερος ο Ίλιρ Κούπα, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους δραπέτες να παραδοθούν!

Ο Μάριο Κόλα αρνήθηκε σηκώνοντας το όπλο του και πυροβολώντας και τραυματίζοντας, ευτυχώς ελαφριά, έναν αστυνομικό των ΕΚΑΜ. Οι αστυνομικοί τότε άνοιξαν πυρ κατά των δραπετών. Ο Μάριο Κόλα αν και χτυπήθηκε από τα πυρά, αυτό δεν έγινε αμέσως αντιληπτό από τους αστυνομικούς οι οποίοι ανακάλυψαν το ότι είχε πέσει νεκρός λίγη ώρα αργότερα...
makeleio.gr
ΕΔΩ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΛΑ
 Στο σημείο της συμπλοκής βρίσκεται ακόμα το πτώμα του Κόλα
Σε λίγο φτάνει στο σημείο ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης

Εντολή να μην πλησιάσει κανείς και πολύ περισσότερο να μην μετακινηθεί το πτώμα του Μάριαν Κόλα έχει δοθεί από την ΕΛ.ΑΣ. το οποίο σε λίγα λεπτά θα εξεταστεί από τον καθηγητή Ιατροδικαστικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, προκειμένου να εξεταστεί και να υπάρξει ιατροδικαστική γνωμάτευση για τον τρόπο που έχασε τη ζωή του από τα πυρά στην ένοπλη μάχη με τα ΕΚΑΜ ο Αλβανός δραπέτης. Για το λόγο αυτό, ο ιατροδικαστής θα μεταβεί  στον τόπο της ένοπλης σύρραξης και με ενδιαφέρον αναμένεται το πόρισμά του.Θα ακολουθήσει και εξέταση στο εργαστήριο ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


Συνεχίζεται η εγχείρηση στο γόνατο του 26χρονου αστυνομικού των ΕΚΑΜ
Οι γιατροί που τον χειρουργούν έχουν μείνει έκπληκτοι από τον τρόπο που η σφαίρα τρύπησε το γόνατό του

Σοβαρό είναι το τραύμα από τη σφαίρα των Αλβανών δολοφόνων στο γόνατο του 26χρονου αστυνομικού των ΕΚΑΜ, ο οποίος νωρίς το πρωί σήμερα, δέχτηκε σφαίρα στην περιοχή της Βροσίνας μετά από ανταλλαγή πυρών της ένοπλης ομάδας του Μάριαν Κόλα. Ο Αθηναίος αστυνομικός αυτή την ώρα χειρουργείται από τρεις χειρουργούς της ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων  και όπως ενημερωθήκαμε, ευτυχώς δεν έχει πειραχτεί κάποιο νεύρο στην περιοχή. Οι γιατροί που τον χειρουργούν έχουν μείνει έκπληκτοι από τον τρόπο που η σφαίρα τρύπησε το γόνατό του χωρίς όμως έχει κοπεί κάποιο νεύρο που θα του δημιουργούσε μόνιμα κινητικά προβλήματα. Ήταν πραγματικά τυχερός ο 26χρονος αστυνομικός μέσα στην ατυχία του. Δεν έχει χάσει πολύ αίμα και δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του και τη μετ εγχειρητική πορεία της υγείας του.
  Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αστυνομικό της ΕΚΑΜ
 Σήμερα, περί τις 05.30 π.μ., διεκομίσθη στο Νοσοκομείο μας αστυνομικός της ΕΚΑΜ με βαρύ τραυματισμό από πυροβόλο όπλο στην περιοχή του δεξιού γόνατος, με πύλη εισόδου πρόσθια έσω επιφάνεια άνω τριτημορίου της κνήμης και πύλη εξόδου πρόσθια έξω επιφάνεια έξω μηριαίου κονδύλου.Η διέλευση προκάλεσε συντριπτικό κάταγμα δεξιού μηριαίου, χωρίς νεύρο-αγγειακές βλάβες, το οποίο χειρουργήθηκε άμεσα.Ο ασθενής εξήλθε από το Χειρουργείο και θα παραμείνει νοσηλευόμενος στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου μας για την μετεγχειρητική του παρακολούθηση.Τον ασθενή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μπέζας Αντώνης, ο οποίος ενημερώθηκε πλήρως για την κατάσταση της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς.
 epirusgate.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ