Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα


Με καλοκαιρινή διάθεση έρχεται η Παρασκευή, αφού σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα γύρω ορεινά., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Μακεδονίας., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ