Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Οι Θηβαίοι απουσίαζαν απο το σημερινό συλλαλητήριο!!!

Απογοητευτική ήταν η προσέλευση του κόσμου στο σημερινό συλλαλητήριο για την υποβάθμηση της πόλης,βλέπε Νοσοκομείο,Εφορία,ΙΚΑ.ΟΑΕΕ,οι συγκεντρωμένοι δεν ξεπέρναγαν τους 50!!!



Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο με τον δήμαρχο Θηβαίων κ.Νικολάου  και τους  τοπικούς φορείς ήταν εκεί να παλέψουν για την μη υποβάθμιση της πόλης μας. Παρόν και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μουλκιώτης καθώς και ο βουλευτής κ.Σταθάς. Παρόν οι λιγοστοί πολίτες της Θήβας οι οποίοι πραγματικά ανησυχούν που η πόλη αυτή με την τόσο μεγάλη ιστορία θα υποβαθμιστεί γιατί απλά έτσι θέλουν κάποιοι...

Σε γενικές γραμμές όμως δυστυχώς η πλατεία της Θήβας ήταν άδεια. Έπρεπε να σφίζει από ζωή, από πολίτες που έχουν αγανακτήσει και απαιτούν η πόλη τους  να μείνει ζωντανή.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Περισσότεροι πολίτες έπρεπε να βρίσκονται σήμερα στην πλατεία. Δεν πρέπει να αντιδράσουμε που η πόλη μας ξεγυμνώνεται από τις δημόσιες υπηρεσίες;

Δεν πρέπει να αντιδράσουμε στα νέα μέτρα; Δεν πρέπει να υπερασπιστούμε την παιδεία, ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά;
Αυτό είναι το μήνυμα που δώσαμε σήμερα στους κυβερνώντες.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΤΕ  
 Ε.. Ρε.. Στουρνάρας που μας χειάζεται!!!

Φωτορεπορτάζ εδώ

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΗ ΕΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ(ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ).ΤΟ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ,Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ,ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ.ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ,ΓΙ ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ