Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Βρέθηκε στους νεκρούς δραπέτες το πιστόλι του άτυχου αστυνομικού - Λεπτό προς λεπτό η μάχη στην Κόνισκα

Βρέθηκε στους νεκρούς  δραπέτες το πιστόλι κλοκ του άτυχου 37χονου αστυνομικού Γ.Ανδριτσόπουλου που έπεσε από πυρά τους στο Δίστομο

Λήξη συναγερμού έχει σημάνει στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας έπειτα από την μεγάλη επιχείρηση που έλαβε χώρα στην περιοχή τα τελευταία 24ωρα με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση δύο εκ των δραπετών των φυλακών Τρικάλων.

Όλες οι δυνάμεις της Αστυνομίας,των ΕΚΑΜ καθώς και των βατραχανθρώπων του Λιμενικού έχουν φύγει από την περιοχη μιας και η επιχείρηση έλαβε τέλος γύρω στις 12:30 το μεσημέρι.Οι έρευνες τώρα προσανατολίζονται προς την Ευρυτανία,με την Αστυνομία να μελετά προσεκτικά την επόμενη κίνηση της, ενώ δεν αποκλείεται οι υπόλοιπο δραπέτες να έχουν χωριστεί σε ομάδες ακολουθώντας διαφορετικές κατευθύνσεις η κάθε μία.

Στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 90 κάλυκες, ενώ οι πληροφορίες θέλουν οι δραπέτες να δέχτηκαν 4 με 5 σφαίρες ο καθένας σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στην διάθεσή του το cityVoice.gr στη κατοχή του ενός από τους νεκρούς δραπέτες  βρέθηκε μεταξύ άλλων το πιστόλι κλοπ του 37χρονου αδικοχαμένου αστυνομικού στο Δίστομο, Γ.Ανδριστόπουλου.   

Δείτε λεπτό προς λεπτό την μάχη στην Κόνισκα έτσι όπως της έζησε κάτοικος της περιοχής από το σημείο της συμπλοκής: City Voice

0aa04         

0aa01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ