Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Σοκ στο Πανελλήνιο..Μάνα σκότωσε το αγοράκι της στην Αχαία και το έβαλε μέσα στο ψυγείο!

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Αχαΐας η υπόθεση παιδοκτονίας που αποκαλύφθηκε στην περιοχή Αλεποχώρι το απόγευμα της Τρίτης.

Μια 31χρονη μητέρα, σε ρόλο Μήδειας, σκότωσε το περασμένο Σάββατο με τα ίδια της τα χέρια -το ηλικίας- δύο μηνών παιδί της και το έκρυψε αρχικά στο ψυγείο του σπιτιού της. Στη συνέχεια φοβούμενη τον σύζυγό της, εναπόθεσε το άψυχο κορμί του στην κούνια.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της παιδοκτόνου, ο οποίος έλειπε από την Πέμπτη και όταν επέστρεψε στο σπίτι ανακάλυψε το πτώμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα, δύο ακόμη παιδιών, ισχυρίζεται ότι χτύπησε το παιδί το Σάββατο και μόλις αντελήφθη ότι αυτό δεν είχε τις αισθήσεις του, το έβαλε στην κατάψυξη.

Πάντως, η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το τι ακριβώς προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους.

Η οικογένεια αυτή έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αστυνομικές Αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και πολλές κλοπές και διαρρήξεις στην Πάτρα και τα περίχωρα, ενώ η ίδια η γυναίκα αλλά και μέλη της οικογένειας έχουν επιβαρυμένο ιστορικό ψυχικής υγείας και κάποιοι μάλιστα έχουν νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

 patrastimes/thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ