Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ξεκίνησαν τα έργα ανάπλασης στην Άσκρη




Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης κοινόχρηστων Χώρων του οικισμού της Άσκρης, που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» (Π.Α.Α. 2007 – 2013).
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 985.000,00 Ευρώ και αφορά ανάπλαση του χώρου της Παιδικής Χαράς, της πλατείας και της εξόδου προς την κοιλάδα των Μουσών.
Το έργο εκτελείται από την εταιρία: «ΒΙΚΟ Α.Ε.Τ.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ »,που αναδείχτηκε ανάδοχος κατά την δημοπρασία.
Η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου προγράμματος αφορά έργα ανάπλασης σε χαρακτηρισμένους ορεινούς οικισμούς και τέτοιοι  στο Δήμο Αλιάρτου είναι η Άσκρη  και η Ευαγγελίστρια, για την οποία επίσης  έχει υποβληθεί ανάλογη μελέτη.

1 σχόλιο:

  1. 1.ooo.0000 ΕΥΡΩ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΣΚΡΗ!!!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΡΗ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ...ΤΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΣΚΡΗ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟ!!!ΜΑΣ ΣΤΡΩΣΑΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΙΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΚΡΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ