Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ LIKA EDISON Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ. ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 500.000 ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ



 Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο δεύτερος νεκρός μετά την χθεσινοβραδυνή συμπλοκή στον Άη-Γιάννη Κόνισκας φέρεται να είναι ο 40χρονος θείος του LIKA EDISON(ο οποίος έπεσε γαζωμένος από τα ΕΚΑΜ)

(.-LIKA (Ον.) EDISON του HASIS ή HASIZ και της NAFIE , ο οποίος γεννήθηκε την 04-04-1988 στην Αλβανία,)

Τα στοιχεία του σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι SINANI-LIKA FLAMOUR και είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο αφού έκλεβε αυτοκίνητα και έκανε μπούκες στα σπίτια.

Τώρα η αστυνομία εξαετάζει το ενδεχόμενο οι άλλοι τρείς κακοποιοί που διαφεύγουν τη σύλληψη να είναι οι Μάριο Κόλα, 36 ετών, KUPA (Ον) ILIR του FATMIR και της MELEQE , ο οποίος γεννήθηκε την 24-01-1986 στην Αλβανία,και πιθανόν ο MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ (Ον) ADMIR ή KRISTAQ του AZEM ή AINET ή AINER και της MARIA , ο οποίος γεννήθηκε την 01-08-1972 στην Αλβανία, ο οποίος κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εθεωρείτο μέχρι το ξημέρωμα σκοτωμένος. Από αστυνομικές πηγές διαψεύδεται ότι πάνω στους νεκρούς Αλβανούς εντοπίστηκε ποσό 500.000 ευρώ.elas-lyste.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ