Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Αυτό είναι το τοπ παράνομο εκτροφείο των πιο βάναυσων σκύλων μαχητών ολόκληρης της Ευρώπης -βίντεο


Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε εξαρχής ότι στο οπτικοακουστικό υλικό που ακολουθεί περιέχονται εξαιρετικά βίαιες σκηνές που
ενδέχεται να ενοχλήσουν μεγάλο μέρος του αναγνωστικού κοινού και όχι μόνο των φιλόζωων.
Αντικείμενο του ρεπορτάζ η πιο παρεξηγημένη φυλή σκύλων στον κόσμο: το αμερικάνικο πιτ μπουλ, το οποίο μαζί με ορισμένες άλλες παραδοσιακά μαχητικές φυλές – όπως το Ντόγκο Αρτζεντίνο, τα μαστιφοειδή, το Φίλα Μπραζιλέιρο, το γιαπωνέζικο Τόσα Ίνου, οι επιμιξίες τύπου Μπάντογκ, το Ρότβάιλερ και άλλα – θεωρούνται οι επικινδυνότερες, όσον αφορά το ενδεχόμενο να αναπτύξουν κάποια στιγμή επιθετική συμπεριφορά που μπορεί να οδηγήσει τα θύματά τους ακόμη και στο θάνατο, εάν και εφόσον βεβαίως αυτή ενθαρρυνθεί.

Προσοχή: στόχος του άρθρου δεν είναι να στιγματίσει τη συγκεκριμένη φυλή, αλλά να φέρει στο προσκήνιο το παράνομο δίκτυο εκτροφής και διεξαγωγής κυνομαχιών, το οποίο εκμεταλλεύεται κάποιες γενετικές προδιαθέσεις της φυλής, προκειμένου να κερδοσκοπήσει.

Παρακολουθείστε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. φιλε δημητρη συγχαρητηρια για τη αναρτηση αυτου του πραγματι σκληρου βιντεο.ειναι γνωστο απο χρονια οτι υπαρχουν τοσο ηληθια διποδα που εκμεταλευονται κατ αυτον τον τροπο τα τετραποδα.το τραγικο ειναι οτι αυτα τα αξιαγαπητα ζωα οταν τελειωσουν την ανηλεη μαχη θα τρεξουν στην αγκαλια του αφεντικου-ηθικου αυτουργου και θα τον γλυφουν εισ ενδειξησ αγαπησ και αφωσιωσης, μα ειναι τραγικο(!!!).ειναι αλλο να τον εχεις φυλακα και αλλο να το εκμεταλευσαι κατ αυτο το αθλιο τροπο.μα ποσο χαμηλα θα φτασει αυτο το ελεϊνο ειδος που λεγεται ''ανθρωπος''. ο ΠΛΑΣΤΗΣ-ΘΕΟΣ μασ εφερε στο κόσμο τελευταιους ωσ το τελειωτερο και αρτιοτερο ον με νου και σκεψη. εμεισ αντι να ειμαστε οι φυλακες και υπερασπιστες του σπιτιου μας και των δωρων που μας εδωσε κυλισαμε στο βουρκο τησ απληστιας και τησ παρακμης και καταντησαμε καταστροφεις και ακορεστοι εκμεταλευτες των παντων.μα ποτε επειτελουσ θα ξεβρωμισει ο πλανητησ απ τα πραγματικα του σκουπιδια...;;;;;;αν ειναι τοσο αντρες και τουσ αρεσει το αιμα , η βια και η μαχη ας κλειστουν σ ενα κλουβι και να παλευουν μονοι τουσ και οχι να κακομεταχειριζονται τα ζωα. μητσο υπηρχε και στα μερη μας καποιοι που εκαναν αυτη τη ''δουλεια''-δε ξερω αν συνεχιζουν, τος εβλεπα νατρεχουν στουσ αγρουσ με την μηχανη και να τρεχει το ζωντανο απο πισω και ακομα να τα βαζουν να τραβουν αυτικινητα για μυικη ενδυναμωση. πιστευω να καταλαβες για ποιουσ ξεφτιλες μιλαω.πισρευω πως ολοι αυτοι ει ναι περιθωριακοι υπανθρωποι με απιστευτα συμπλεγματα και ανασφαλειες κι επειδη αυτοι ειναι κοτες νομιζουν πως το να χουν αυτα τα σκυλια οταν τα αγριευουν να ενθαρρυνονται απο την αγριαδα των ζωων, τα ζωα.ας επανελθει επιτελουσ η θανατικη ποινη να ξεβρωμισει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ