Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΔΕΙΤΕ: Τι βρήκαν οι αστυνομικοί μες στο Πολυτεχνείο -ΒΙΝΤΕΟ



Δείτε Video από τις έρευνες, αλλά και φωτογραφίες των ευρημάτων έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, λίγες ώρες μετά την ευρεία επιχείρηση που πραγματοποίησε τα ξημερώματα στο Πολυτεχνείο...



Η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον πέντε προσαγωγές, ενώ εστάλησαν στην Ασφάλεια, δεκάδες ευρήματα –μεταξύ αυτών ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, κράνη, καδρόνια, υπολογιστές, πλαστές ταυτότητες- που βρέθηκαν στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Η επιχείρηση διήρκησε κάτι περισσότερο από 2,5 ώρες και ξεκίνησε στις 6.25 το πρωί της Τετάρτης. Η επιχείρηση εξελίχθηκε τόσο στη γύρω περιοχή, όπου είχαν αποκλειστεί δρόμοι, όσο και εντός των χώρων του Πολυτεχνείου, όπου πραγματοποιούσαν καταλήψεις αντιεξουσιαστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές ατόμων, ενώ αναμένεται να διευκρινιστούν οι λόγοι της επέμβασης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega είπε για το θέμα: «Η συγκεκριμένη επιχείρηση βρίσκεται στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου σε όλους τους χώρους της ελληνικής επικράτειας. Νομίζω ότι κανένας δεν θέλει να υπάρχουν άσυλα ασυδοσίας οποιουδήποτε είδους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ