Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Βελτιώνεται ο καιρός



Μικρή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός, αφού σήμερα Τρίτη, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ωστόσο στα βόρεια οι βροχές και οι πρόσκαιρες καταιγίδες θα συνεχιστούν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες μικρής διάρκειας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις με αρκετή ηλιοφάνεια., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες κυρίως στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες νωρίς το πρωί και σταδιακή βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ