Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Έπιασαν τους νεαρούς τσαντάκηδες της Λιβαδειάς




Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (08-09-2013) το βράδυ στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 18 και 17 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αρπαγές τσαντών από δύο ηλικιωμένες γυναίκες.

Ειδικότερα χθες περίπου στις 20:30΄ το βράδυ, οι δράστες προσέγγισαν τις δύο γυναίκες, ηλικίας 77 και 76 ετών, την ώρα που περπατούσαν σε περιοχή της Λιβαδειάς και απέσπασαν αιφνιδιαστικά τις τσάντες τους, που περιείχαν συνολικά μικρά χρηματικά ποσά, δύο κινητά τηλέφωνα, κλειδιά των σπιτιών τους και προσωπικά τους αντικείμενα.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, αναζήτησαν και εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον 17χρονο, ο οποίος επέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου, μαζί με τον συνεργό του, απέρριψαν τις δύο τσάντες οι οποίες κατασχέθηκαν.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς κατάφεραν λίγο αργότερα να εντοπίσουν και τον 18χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της 76χρονης και το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ.

Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τις ηλικιωμένες γυναίκες και συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, το κινητό τηλέφωνο και οι τσάντες με το περιεχόμενό τους, αποδόθηκαν στις παθούσες.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ