Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλική τεσσάρα ο Κιθαιρώνας στην Ελλοπία




Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι ο Κιθαιρώνας σχετικά άνετα κατάφερε να κερδίσει 4-0 τον Ελλοπιακό στέλνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα για την πορεία του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Καπαρελλίου έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία αλλά σίγουρα θέλει αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσει σε επιθυμητά επίπεδα ανταγωνιστικότητας. Πάντως ο Σωτήρης Παπαναστασίου δείχνει οτι βαδίζει την ομάδα στο σωστό δρόμο.

Από την άλλη πλευρά ο Ελλοπιακός έδειξε κι αυτός καλά στοιχεία και ίσως με καλή δουλειά μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη β” κατηγορία διαθέτοντας και ένα σούπερ σκόρερ τον Γιώργο Μάνεση.

Μόλις στο 3* ο Πλάκου έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους που είχαν και δοκάρι με τον Γιώργο Καλατζή στο 23*. Στο 30* ο Κουκούλης έκανε το 2-0 και στο 40* ο Σταμέλος έκανε το 3-0. Στο 75* και πάλι ο Κουκούλης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Στο 65* τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε από τον αγώνα ο Γιώργος Καλατζής.



Κιθαιρώνας (Σωτήρης Παπαναστασίου): Μάλιος, Καλατζής Γ., Κολλημένος (46* Παπασταμάτης Βασ.), Παπαθανασίου, Ζόγκας, Καλατζής Μελ.(46* Καλατζής Κ.), Κουκούλας, Ραχούτης, Σκουρτανιώτης, Πλάκου, Σταμέλος.



Ελλοπιακός (Τάσος Πετεινάρης): Μπατσούλης, Σύρος Λ., Χονδρόπουλος, Ζαφείρης, Μάνεσης, Ρόκας Κ., Στάθης Χ., Κουτσούρης, Λαζάρου Κ., Τσιβίκης, Σπύρου. Έπαιξαν στο β” και οι Παππάς Θαν., Σύρος Σοφ., Σύρος Αλ., Πανουργιάς, Λαζάρου Δ., Κοληγιάννης.





Ο προπονητής του Κιθαιρώνα Σωτήρης Παπαναστασίου



Ο προπονητής του Ελλοπιακού Τάσος Πετεινάρης με τον… σταρ της Ελλοπίας Γιώργο Μάνεση

Σε άλλα φιλικά είχαμε:

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου
Θήβα – Προοδευτική Λάρυμνας    4-4
Παρνασσός  - ΠΑΟ Κυριακίου 1-0
Αμβρυσσέας  - Δάφνη Λιβανατών  1-0
Πλαταιές – Δόξα /Πελοπίδας   4-1
Θεσπιακός – Επαμεινώνδας   1-0

StereaSports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ