Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Συννεφιά με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας



Χαλάει λίγο ο καιρός αφού σήμερα Παρασκευή, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας στις Σποράδες τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά των νοτίων περιοχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα βόρεια το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ