Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Επιτέλους νίκη!



Την πρώτη του νίκη στην φετινή Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) εντός έδρας. Το «χρυσό» τέρμα των Βοιωτών πέτυχε ο Λαμπρόπουλος (11’).

Με… τσαμπουκά ο Λεβαδειακός

Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο να πάρουν το «τρίποντο» και από τα πρώτα κιόλας λεπτά έδειξαν τις διαθέσεις του. Η πρώτη προειδοποιητική «βολή» ήρθε στο 5’ με το σουτ του Μάντζιου, ενώ έξι λεπτά αργότερα έγινε και το 1-0 με τον Λαμπρόπουλο μετά από εκτέλεση κόρνερ να πετάγεται στην «καρδιά» της άμυνας του ΠΑΣ και να ανοίγει το σκορ για τους Βοιωτούς.

Ένα σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Σάββα Παντελίδη για ισοφάριση.

Τους σταμάτησαν τα δοκάρια

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν σαφώς καλύτερος, με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μια, άλλη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αναγκασμένοι να βγουν μπροστά και να πιέσουν για ένα γκολ, φτάνοντας πολύ κοντά στον στόχο τους, όταν στο 53’ ο Ντε Βινσέντι έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ, ωστόσο το δοκάρι του Στρατηλάτη, έσωσε τον Λεβαδειακό.

Δεν πέρασαν επτά λεπτά και οι γηπεδούχοι έσπευσαν να απαντήσουν. Ο Μάντζιος γύρισε στον Ορτένγκα, όμως η κεφαλιά του τελευταίου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, με την μπάλα να φτάνει στον Κάντζι ο οποίος απώλεσε την ευκαιρία για το 2-0.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν την αναμέτρηση και να παίρνουν το πρώτο τους φετινό «τρίποντο», με το οποίο φτάνουν τους πέντε βαθμούς. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινα στους επτά.

Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μανόλο, Ροντρίγκο, Λυκογιάννης, Μαχαίρας (46’ Πετράτσι), Λαμπρόπουλος, Ορτένγκα (76’ Γιάντσης), Μάντζιος, Καπό (67’ Ροτζέριο), Κάντζι

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (52’ Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Βίλα, Λίλα, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Τσάβες
skygoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ