Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα από το απόγευμα



Με βροχερό καιρό ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα προβλέπονται πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα και στην Αττική από το απόγευμα, ωστόσο η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Από το βράδυ αναμένεται σταδιακή βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανό να είναι ισχυρά κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές. Από το απόγευμα και από τα δυτικά προβλέπεται σταδιακή βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Από το απόγευμα και από τα βόρεια θα υπάρξει βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά στην Ανατολική Πελοπόννησο και πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους στις υπόλοιπες περιοχές. Από αργά το απόγευμα και από τα βόρεια θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως σταδιακά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως σταδιακά θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το βράδυ, ενώ τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ