Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα Πέμπτη, αφού θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, ωστόσο στα Νησιά του Ιονίου και την Πελοπόννησο, το τοπίο θα είναι πιο φθινοπωρινό, με πιθανές βροχές και καταιγίδες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι παροδικά αυξημένες και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα νότια και στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το απόγευμα στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ