Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία: Αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά σε όλη τη χώρα

 Αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα, αφού σήμερα Τρίτη, προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τα βόρεια το απόγευμα και πρόσκαιρες μπόρες στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα όπου πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, όποτε θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα βόρεια ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ