Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

H Εθνική έκανε... ντέρμπι τον αγώνα με το Λιχτενστάιν – Με το δώρο της Σλοβακίας έκανε βήμα για Μουντιάλ


Αν και πήρε τη νίκη απέναντι στο Λιχτενστάν με την ψυχή στο στόμα, στο τέλος όλα πήγαν καλά για την Εθνική ομάδα στην 7η αγωνιστική για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Οχι μόνο γιατί χάρη στο γκολ του Κώστα Μήτρογλου κέρδισε με 1-0 τον αντίπαλό της, αλλά και επειδή η Σλοβακία της έκανε δώρο κερδίζοντας στη Βοσνία (1-0).

Ο συνδυασμός αυτών των δύο αποτελεσμάτων επανέφεραν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην κορυφή του 7ου προκριματικού ομίλου, μαζί με τους Βόσνιους. Κάτι που δίνει πολλές ελπίδεςγια την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης στη Βραζιλία. Βέβαια τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, αφού και η Σλοβακία (τρίτη με 12 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την κορυφή) ελπίζει πλέον. Η εικόνα θα ξεκαθαρίσει αρκετά στις 10 Σεπτεμβρίου, με την Ελλάδα να υποδέχεται τη Λετονία και την Σλοβακία να παίζει στην έδρα της με τη Βοσνία.

Στο ματς της Εθνικής με το Λιχτενστάιν, χρειάστηκε να φτάσει το 72' για να βρουν δίχτυα οι παίκτες του Φερνάντος Σάντος, όταν το κατάφερε τελικά ο Μήτρογλου. Και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκαν ο Χολέμπας και ο Χάσλερ.

Λιχτενστάιν: Γέλε, Οέρι, Κιντάνς, Στόκλασα, Ντ. Χάσλερ, Φρικ (27' Α. Κρίστεν), Μπουργκμάιερ, Ντ. Χάσλερ, Κίρστεν, Βίζερ, Πολβερίνο.

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Κονέ (46' Νίνης), Ταχτσίδης (67' Καραγκούνης), Χριστοδουλόπουλος (84' Δ. Παπαδόπουλος), Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ