Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Νέα δεδομένα στην αρπαγή της 4χρονης - Οι απαγωγείς τη φωνάζουν Μαρία -Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει άλλα 9 παιδιά

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής ξανθιάς που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες οι Ρομά αποκαλούσαν το 4χρονο κορίτσι Μαρία, ενώ μάλιστα είχε μάθει να ψελλίζει ορισμένες ελληνικές λέξεις, αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

Πλέον, την επιμέλεια του κοριτσιού έχει αναλάβει το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ μάλιστα την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού ανέλαβε ο ψυχολόγος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο οποίος την χαρακτήρισε «αγρίμι» και θεωρείται πως δεν έχει την ανάπτυξη των παιδιών της ηλικίας του.

Το παιδί αναμένεται να εξετάσει ανθρωπολόγος, ώστε από την κατατομή των οστών να αποκαλυφθεί από που κατάγεται, ενώ πληθαίνουν οι ενδείξεις για παράνομη υιοθεσία, καθώς στα Βαλκάνια δρουν αρκετά τέτοια κυκλώματα.

Ψάχνει άλλα 9 παιδιά η ΕΛ.ΑΣ

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία ως πολύ σοβαρή, καθώς το ζευγάρι δηλώνει πως έχει 14 παιδιά και έπαιρνε επίδομα 2.800 ευρώ τον μήνα. Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε μόλις 5 παιδιά μαζί με την 4χρονη και ψάχνει τα υπόλοιπα 9 παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ