Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εταζε σε μαθήτριες διασημότητα και τις κακοποιούσε σεξουαλικά

Θύματα σεξουαλικής κακοποίησης φέρεται πως έπεσαν στην Αθήνα 15χρονες μαθήτριες, οι οποίες πίστεψαν τις υποσχέσεις ενός 26χρονου ότι θα γίνουν πρώτο όνομα στο χώρο της μόδας. Ο νεαρός, ο οποίος είχε στήσει ένα ολόκληρο κόλπο, αρχικά «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια μέσω Facebook. Στη συνέχεια, τούς έκλεινε ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου να της φωτογραφίσει, έναντι μάλιστα ακόμα και 16.000 ευρώ. Ωστόσο, οι 15χρονες αντί να φωτογραφηθούν αναγκάζονταν να υποκύψουν στις σεξουαλικές του ορέξεις.

Η δράση του αρρωστημένου άνδρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν οι γονείς δύο κοριτσιών (μιας 14χρονης και μιας 15χρονης) κατήγγειλαν το γεγονός στην Αστυνομία. Όπως δήλωσαν, οι κόρες τους μαζί με άλλες δύο συνομήλικες φίλες τους συναντήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Αργυρούπολης με έναν 26χρονο νεαρό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» ο ίδιος τις είχε «γνωρίσει» μέσω Facebook.

Μέρα τη μέρα έπεισε τα κορίτσια ότι μπορούν να δουλέψουν στο χώρο της πασαρέλας. Μάλιστα, ο ίδιος παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπος οίκων μόδας και υποστήριζε ότι αναζητά ταλέντα στο μόντελινγκ. Ο νεαρός άνδρας έβαλε μπροστά το σχέδιό του και με πρόσχημα ότι θέλει να φωτογραφίσει τις κοπέλες έναντι 5.000 έως 16.000 ευρώ κατάφερε τελικά να τις συναντήσει σε ξενοδοχείο στην Αργυρούπολη.

Οι έφηβες πήγαν στο ραντεβού, όμως αντί να ποζάρουν στο φακό έζησαν έναν εφιάλτη, πέφτοντας θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Ενεργό ρόλο στην συγκλονιστική υπόθεση είχαν και τρεις ξενοδοχοϋπάλληλοι, ηλικίας από 27 έως 32 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ