Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ακόμη τρεις συλλήψεις σε Βοιωτία Εύβοια και Φθιώτιδα για ναρκωτικά

Ακόμη τρεις συλλήψεις σε Βοιωτία Εύβοια και Φθιώτιδα, μετά από ελέγχους που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Τρεις (3) ημεδαποί κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθησαν, χθες (11-10-2013) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας και Φθιώτιδας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 42, 36 και 31 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στη Λαμία, συνελήφθη ο 42χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (12) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, συνελήφθη ο 36χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (11) γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το απόγευμα στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Βοιωτίας, συνελήφθη ο 31χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (12,5) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ