Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Καραγεωργίου: "Θα γίνουμε πολύ καλύτεροι"



Παρά την ήττα ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Καραγεωργίου, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, έμεινε ο Νίκος Καραγεωργίου, παρά την ήττα του Λεβαδειακού από τον Αστέρα Τρίπολης, με 2-0, ενώ "υποκλίθηκε" στο γκολ του Ντε Μπλάσις.

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου του Νίκου Καραγεωργίου:

"Τηρούμενων των αναλογιών και των συνθηκών κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Φαινόταν στα πρόσωπα των παικτών η διάθεση να πάρουμε το ματς. Είχαμε καλύτερες προϋποθέσεις στο πρώτο μέρος. Δημιουργήσαμε τρεις προσπάθειες για να σημειώσουμε γκολ. Ωστόσο δεχθήκαμε ένα απίθανο και καταπληκτικό γκολ. Αυτό έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα. Ελπίζαμε να αλλάξουμε τη θέση μας μέσα στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ωστόσο ο Αστέρας μας πρόλαβε και έκανε το 2-0. Κρατώ την προσπάθεια των παικτών μου. Θα γίνουμε πολύ καλύτεροι", ανέφερε αρχικά.

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα:

"Παίζαμε με παιδιά 18, 19 ετών. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να ανταποκριθούν. Είναι ένα πολύ μεγάλο ρίσκο που θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ".

Για το ότι δεν έπαιξε ο Μάντζιος:

"Ο Μάντζιος είχε πρόβλημα με τον προσαγωγό και αποφασίστηκε εχθές να έρθει μαζί μας, να στηρίξει προσπάθεια των παικτών. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε"
skygoal.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ