Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Πραγματικό ντέρμπι στις Θεσπιές

Πραγματικό ντέρμπι έγινε στις Θεσπιές στην πρεμιέρα του α’ ομίλου της β’ κατηγορίας όπου ο Θεσπιακός πιο τυχερός και πιο ουσιαστικός κατάφερε να κερδίσει 4-2 τον Πανγεωργικό και να ξεκινήσει έτσι με το… δεξί.

Και οι δυο ομάδες έπαιξαν εκπληκτικό ποδόσφαιρο και δικαιολόγησαν με την εμφάνισή τους ότι δίκαια μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος.
Το παιχνίδι ενθουσίασε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν αφού είχε δύναμη, πάθος, έξη γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Μόλις στο 3* οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Μουλκιώτης έκανε το 1-0. Στο 31* ο Αποστόλου έβαλε σε θέση οδηγού τον Θεσπιακό κάνοντας το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν την πίεση και στο 43* ο Μαυροειδής Β. μείωσε σε 2-1 και στο 60* ο Σαγιάννης «πάγωσε» το γήπεδο ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 66* ο Θεσπιακός κατόρθωσε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με τον Στάθη Β. να κάνει το 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν και πάλι αλλά ο Σαγιάννης σμάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κεφαλά.

Δυο λεπτά πριν το τέλος ο Μαρίνης διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Διακρίθηκαν οι Σταύρου, Στάθης Β., Μπόγρης (Θεσπ.) και οι Αίσωπος Μ., Αίσωπος Χ., Σαγιάννης, Δημόπουλος (Πανγ.).
Αρίστη η διαιτησία του Καραταϊδη (Βουγέσης – Φλώτσιος Ι.)

Θεσπιακός: Κεφαλάς, Σταύρου, Κιούσης (70* Κωστογιαννόπουλος), Στάθης Α., Μεϊδάνης, Τσαμούταλης, Στάθης Σ. (80* Σελιανίτης), Στάθης Β., Αποστόλου, Μουλκιώτης (60* Μπόγρης), Μαρίνης.

Πανγεωργικός: Σανδάλης, Αίσωπος Μ., Αίσωπος Χ., Νταλιάνης Δ., Μαυροειδής Α., Σαγιάννης, Κατσίμας Μ., Μαγκούφης, Αίσωπος Ι., Δημόπουλος, Μαυροειδής Β.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ