Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Σύλληψη στην εμποροπανήγυρη της Λιβαδειάς για παράνομα CD


Συνελήφθη 33χρονος υπήκοος Νιγηρίας, μετά από στοχευμένους ελέγχους σε εμποροπανήγυρη στην πόλη της Λιβαδειάς, διότι κατείχε παράνομα με σκοπό την πώληση κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους

Κατασχέθηκαν συνολικά μία συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων (DVD), μία τηλεόραση, δύο ηχεία και -782- κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (DVD’s, CD’s), εκ των οποίων οι -30- περιείχαν ταινίες με πορνογραφικό περιεχόμενο


Συνελήφθη χθες (29-10-2013) το απόγευμα στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 33χρονος υπήκοος Νιγηρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περί άσεμνων δημοσιευμάτων.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί, μετά από στοχευμένους ελέγχους που πραγματοποίησαν σε υπαίθριους χώρους εμποροπανήγυρης στην πόλη της Λιβαδειάς, εντόπισαν τον 33χρονο να διατηρεί πάγκο και να εκθέτει προς πώληση κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους, οι οποίοι δεν έφεραν την ειδική υδατογραφημένη ταινία ασφαλείας και γνησιότητας.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

(368) CD’s και (414) DVD’s, εκ των οποίων τα (30) περιείχαν ταινίες με πορνογραφικό περιεχόμενο.
Μία συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων (DVD), μία τηλεόραση και δύο (2) ηχεία, συνδεδεμένα μεταξύ τους και σε λειτουργία, τα οποία ο 33χρονος χρησιμοποιούσε για την παραγωγή των ανωτέρω κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ