Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

"Το Τανγκό των Χριστουγέννων" στη Θίσβη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων μας ο Σύλλογος Γυναικών Θίσβης & το Μουσείο Σχολικής Ζωής Θίσβης σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την ταινία "Το Τανγκό των Χριστουγέννων" του Νίκου Κουτελιδάκη, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μουσείου Σχολικής Ζωής Θίσβης.
Υπόθεση: Δεκαετία του 1970… είναι Χριστούγεννα και στο στρατόπεδο Βάτη, στον Έβρο, προετοιμάζονται για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Οι σκέψεις, όμως, του υπολοχαγού Στέφανου Καραμανίδη είναι κάπου αλλού. Άνθρωπος κλειστός, χωρίς χαμόγελο, αγρίμι, έχει μόνο μια επιθυμία: να ζητήσει σε χορό τον κρυφό του έρωτα, την Ζωή, σύζυγο του Συνταγματάρχη Μανώλη Λόγγου.
Δεν ξέρει, όμως, να χορεύει. Θα ζητήσει την βοήθεια ενός φαντάρου, του Λάζαρου Λαζάρου, ενός συνεσταλμένου νεαρού, από τους λίγους που ξεχώριζαν στο στρατόπεδο για την μόρφωση και καλλιέργεια τους.
Η γνωριμία τους, σύντομη αλλά καταλυτική, θα είναι η αφορμή για μια σειρά γεγονότων που θα κορυφωθούν με ένα Τανγκό… Το Τανγκό των Χριστουγέννων… σε μια μέρα που θα αλλάξει τις ζωές των τριών ηρώων μια για πάντα.

Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης
Σενάριο: Βαγγέλης Νάσης
Μουσική: Γιάννος Αιόλου
Παραγωγή: Γιάννης Εξηντάρης (2011)
Διάρκεια: 102'
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Γιάννης Μπέζος, Αντίνοος Αλμπάνης, Βίκυ Παπαδοπούλου.

Η ταινία κυκλοφορεί και σε βιβλιο του Γιάννη Ξανθούλη από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ