Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Χαλάει σταδιακά ο καιρός: Βροχές και ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ σε όλη τη χώρα

Νέο κύμα κακοκαιρίας προβλέπεται από σήμερα Τρίτη, αφού θα σημειωθούν βροχές στα δυτικά και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν καταιγίδες στο Ιόνιο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέχρι 8 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής τη νύχτα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα στο Ιόνιο, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ τη νύχτα στα βορειοδυτικά οι βροχές θα ενταθούν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βρόχων από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ