Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ξεκίνησε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ξεκίνησε τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων  γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής εμβέλειας μέσω του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου.
Η λειτουργία των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης αφορά στη διαδικασία απόκτησης γνώσης, γενικής και επιστημονικής, στο πλαίσιο διαμόρφωσης μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας με απώτερο σκοπό οι πολίτες να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις μιας κοινωνίας και οικονομίας που συνεχώς μεταβάλλεται.
Στο Δήμο Λεβαδέων πρόκειται να υλοποιηθούν σταδιακά 30 τμήματα εκπαίδευσης το εκπαιδευτικό έτος 2013-2014 αφού ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τους 750.
Ο Δήμος Λεβαδέων εξασφάλισε τη δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να παρακολουθούν τα προγράμματα εκπαίδευσης στο τόπο διαμονής τους  και με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η υλοποίηση των προγραμμάτων.
   Τα πρώτα  5 τμήματα που δημιουργούνται είναι τα εξής :
    Στο θεματικό πεδίο Γλώσσα και Επικοινωνία  υλοποίηση εκμάθησης της  Αγγλικής Γλώσσας στο  Κέντρο Διά Βίου Μάθησης στη Λιβαδειά.
    Στο θεματικό πεδίο Πληροφορικής  υλοποίηση εκμάθησης Δημιουργίας Ιστοσελίδας στο 1ο Λύκειο Λιβαδειάς.
    Στο θεματικό πεδίο Πληροφορικής υλοποίηση εκμάθησης Υπολογιστικά Φύλλα - Παρουσιάσεις      στο 2ο Λύκειο Λιβαδειάς.
    Στο θεματικό πεδίο Πολιτισμός και Τέχνη υλοποίηση εκμάθησης Φωτογραφίας στη Δημοτική Ενότητα Δαύλειας.
    Στο θεματικό πεδίο Γλώσσα και Επικοινωνία υλοποίηση εκμάθησης της  Ιταλικής Γλώσσας στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου.
Η λειτουργία των τμημάτων γίνεται τις απογευματινές ώρες και οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται από την υπεύθυνη του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Λεβαδέων, κα Ιωάννα Παπακωνσταντίνου, ή την υπεύθυνη εκπαίδευσης κα Αργύρη Ελένη στα τηλέφωνα 2261352201-202 ή στο email: kdvm903@gmail.com.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ