Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ακόμα βάζουν γκολ οι Βοιωτοί…Βοιωτία – Ευρυτανία 14-0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Δεκαεννέα συνολικά γκολ πέτυχαν οι μικτές ομάδες της Βοιωτίας απένατι στους αδύναμους Ευρυτάνες. Η ομάδα Παίδων κέρδισε με το εκπληκτικό 14-0 και η ομάδα Νέων ήταν πιο… συγκαταβατική κερδίζοντας με 5-0.
ΠΑΙΔΕΣ
Βοιωτία – Ευρυτανία  14-0
Ακόμα βάζουν γκολ οι Παίδες της Βοιωτίας που συνέτριψαν με το
Πέντε γκολ ο Ζαγαρίτης
Πέντε γκολ ο Ζαγαρίτης
εντυπωσιακό 14-0 την αντίστοιχη ομάδα της Ευρυτανίας σε ένα παιχνίδι που ασφαλώς δεν αντέχει σε καμία κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν πάρα πολύ μεγάλη.
Τέσσερα γκολ ο Κόλλιας
Τέσσερα γκολ ο Κόλλιας
Πέντε γκολ πέτυχε ο Ζαγαρίτης (7*, 22*, 24*, 36*, 47*), τέσσερα ο Κόλλιας (11*, 13*, 29*, 38*), από δυο οι Εμμανουηλίδης (32*, 66*), Καρούζος (43*, 64*) και  ένα ο Καλαμάρης (62*).
Διαιτητής: Ξηρογιάννης
Βοηθοί: Παγούρας – Καρβούνης
Βοιωτία: Τουρκοχωρίτης, Μπέλλος, Λεοντίου (41* Μακρόγλου), Σιδέρης, Κολιοβέτας, Μίχος, Εμμανουηλίδης, Βασιληάς, Κόλλιας (41* Καρούζος), Παντίσκος (41* Καλαμάρης), Ζαγαρίτης.
Ευρυτανία: Νούλας, Καραθάνος, Φύκας (41* Καραγιάννης), Τάσιος, Καραμπάς, Μοτσιόλας, Κύλλης, Σερπάνος, Τσιάμης, Χρυσαφόπουλος, Μπαλωμένος.
ΝΕΟΙ
Βοιωτία – Ευρυτανία  5-0
Χωρίς ιδιαίτερο κόπο οι Νέοι της Βοιωτίας σάρωσαν 5-0 την Ευρυτανία και συνεχίζουν να βρίσκονται πάντα μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν είχαν τον κατάλληλο ρυθμό αλλά κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 με γκολ του Σκουρτανιώτη και αυτογκόλ του Πλεξίδα. Στην επανάληψη ανέβασαν στροφές και πέτυχαν άλλα τρια γκολ με τον Αλμπάνη στο 65*, τον Τσιώλη στο 70* και τον Τζάκα στο 76*.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΔιαιτητής: Παγούρας
Βοηθοί: Ξηρογιάννης – Καρβούνης
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΒοιωτία: Κωτσαδάμ, Βαγενάς, Τσιώλης, Νάσης, Βασιλείου, Σπάρος, Λεοντίου, Ρεσβάνης (50* Τζάκας), Αποστόλου (75* Ράπτης),  Αλμπάνης, Σκουρτανιώτης (55* Βαρθαλάμης.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕυρυτανία: Γιόγιος, Κατσαρός, Μπάρκας, Λιάγκας, Αντωνίου, Μπανιάς, Καββαδίας, Μπλέτσος, Πλεξίδας, Καμαρέτσος, Χρυσαφόπουλος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ