Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Δώρο το ακόντιο στο Σπύρο Λεμπέση απο ΓΑΣ Παιανίας




Ο ΓΑΣ Παιανίας ,στην προσπάθεια του να αναδείξει και να διαδώσει το κλασσικό αθλητισμό στην περιοχή ,προσκάλεσε ,παρουσίασε και βράβευσε τοn Oλυμπιονίκη του Λονδίνου στο ακοντισμό, Σπύρο Λεμπέση ,το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 .
Στα πλαίσια της επίσκεψης ,ο αθλητής, μίλησε με τα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους ενθάρρυνε στην προσπάθεια τους να διακριθούν στο στίβο.
Σε ένδειξη αναγνώρισης της αξίας του,ο ΓΑΣ Παιανίας μέσω του προέδρου του Περιστερης Θανάσης ( παλιός πρωταθλητής του ακοντισμού), του πρόσφερε ένα πολύ καλό ακόντιο ,με την ευχή ο αθλητής να το ρίξει μακριά και να τον συνοδεύει στην προσπάθεια του να διακριθεί στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις
Ο Σπύρος Λεμπέσης αποδέχτηκε το δώρο με ικανοποίηση , υποσχέθηκε μεγάλες βολές και να ξαναέρθει για να προπονηθεί μαζί με τα παιδιά.

Να θυμίζουμε οτι ο ΓΑΣ Παιανίας είναι ένα νέο σωματείο ,το οποίο δημιουργήθηκε για τις ανάγκες άθλησης κλασσικού αθλητισμού της περιοχής. Μέσα στη χρονιά που πέρασε ,κατέλαβε την 56η θέση στην αξιολόγηση της ομοσπονδίας, έχοντας καταφέρει να κερδίσει τέσσερις πρώτες θέσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα και μια βαλκανική με τον Αλέξανδρο Περιστερη ,Μιχάλη Αξαρλη και Άρη Περιστερη! stivosnews
Τους πρωταθλητές βράβευσε και ο δήμος Παιανίας ο οποίος δια του αντιδημάρχου Σταύρου Δαβαρη παραβρέθηκε και εξήγγειλε ότι μέσα στο 2014 θα αποκατασταθούν οι ζημίες στο κλειστό στάδιο και δημιουργία προπονητηριου ρίψεων στον εξωτερικό χώρο, όπου στο μέλλον ο ΓΑΣ Παιανίας να διεξάγει αγώνες ακόντιου όλων των κατηγοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ