Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Καραγεωργίου:«Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»


Στο γεγονός ότι ο Λεβαδειακός μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από τον αγώνα με τον ΟΦΗ (1-0) στάθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη τύπου. «Οι δυνατότητες ενός παίκτη του ΟΦΗ μας νίκησαν», τόνισε


Την πεποίθησή του ότι ο Λεβαδειακός μπορούσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ (1-0) στο σημερινό παιχνίδι εξέφρασε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο γκολ και στην ικανότητα του Θανάση Παπάζογλου στον αέρα, κάτι που όπως είπε χαρακτηριστικά, έκρινε το παιχνίδι.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ηταν ένα παιχνίδι που ήθελαν και οι δύο ομάδες, το κέρδισε η μια. Έχω την αίσθηση πως θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες όμως οι δυνατότητες ενός παίκτη του ΟΦΗ στο ψηλό παιχνίδι μας κέρδισε. Σταθήκαμε καλά και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πράγματα.

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, κοιτάμε παραπέρα και προχωράμε γιατί έρχεται άλλο παιχνίδι την Τετάρτη. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ όμως δεν τα καταφέραμε σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που έκανε γκολ και κέρδισε.

Αν δούμε την ροή του παιχνιδιού θα δούμε πως δεν είχαμε προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στον αέρα και εκεί ήταν και η διαφορά. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να βελτιωθούμε γιατί το έχουμε πληρώσει και άλλες φορές».
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ