Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Συλλήψεις στη Θήβα για ναρκωτικά και χρέη προς το δημόσιο

Συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη

περιοχή της Θήβας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και λαθραίων πακέτων τσιγάρων

Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούν δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και εξύβριση


Συνελήφθη, χθες (13-12-2013) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 63χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίας.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 63χρονο, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία και ένα (1) αυτοσχέδιο τσιγάρο, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (11) γραμμαρίων, καθώς και δεκαπέντε (15) λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι σε βάρος του 63χρονου, εκκρεμούν:

    η από 30-10-2007 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), και
    η από 30-11-2011 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών, για εξύβριση με λόγο και έργο, κατά εξακολούθηση.

Τα κατασχεθέντα λαθραία πακέτα τσιγάρων, θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός στη Θήβα, για οφειλές προς το Δημόσιο

Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το Δημόσιο
που ξεπερνούν τις - 72.000 - ευρώ

Συνελήφθη, χθες (13-12-2013) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 36χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 72.411,25 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θήβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ