Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Συλλήψεις σε Θήβα και Χαλκίδα για ναρκωτικά



Συνελήφθησαν, χθες (13-12-2013) το απόγευμα, στις περιοχές της Χαλκίδας και της Θήβας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 41 και 45 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες νωρίς το απόγευμα στη Χαλκίδα, συνελήφθη ο 41χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Β΄ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, εννέα (9) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες αργά το απόγευμα στη Θήβα, συνελήφθη ο 45χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,2) του γραμμαρίου και είκοσι πέντε (25) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ