Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ρολόγια και σκουλαρίκια έκλεψαν Ρομά στη Θήβα





Συνελήφθησαν, χθες (05-12-2013) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, έξι (6) ημεδαποί ROMA και συγκριμένα ένας 30χρονος άντρας, δύο γυναίκες, ηλικίας 24 και 33 ετών, καθώς και τρεις ανήλικοι, ηλικίας 12, 10 και 9 ετών αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, από κατάστημα με είδη δώρων, ιδιοκτησίας 58χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, από την ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, οι έξι (6) ημεδαποί.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι λίγη ώρα πριν, είχαν εισέλθει στο ανωτέρω κατάστημα και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από κοινού, δύο (2) ρολόγια χειρός και τριάντα (30) σκουλαρίκια, συνολικής αξίας (170) ευρώ.

Οι ημεδαποί αναγνωρίστηκαν από την 58χρονη και συνελήφθησαν, ενώ διερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι τρεις ενήλικοι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Ρομά λήστεψαν στη Θήβα κατάστημα με είδη δώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ