Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Δρομολόγιο θανάτου-Δυο νεκροί και 18 τραυματίες στα Μάλγαρα-βίντεο


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 16.00 το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κατερίνης περίπου 3 χλμ. από το ύψος των διοδίων των Μαλγάρων.

Ο αριθμός των τραυματιών έχει φθάσει τους 18, ενώ δύο νεαρές γυναίκες ανασύρθηκαν νεκρές μέσα από τα συντρίμμια του οχήματος. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ο οδηγός του λεωφορείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ναυπάκτου προσέκρουσε με δύναμη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο πίσω μέρος φορτηγού. Σύμφωνα με την Τροχαία, η νταλίκα έφερε τουρκικές πινακίδες κυκλοφορίας και ήταν σταθμευμένη στο δεξί μέρος του δρόμου.Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και 10 πυροσβεστικά οχήματα με 25 άνδρες, καθώς υπήρξαν εγκλωβισμένοι επιβάτες. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν επιβάτες του λεωφορείου να απομακρύνονται από τους χώρους του λεωφορείου σε κατάσταση σοκ.

Δύο λωρίδες κυκλοφορίας παραμένουν κλειστές προς τη συμπρωτεύουσα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν δέκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τους τραυματίες σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ