Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Χαλκίδα:20χρονος οπαδός σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επίθεση με τούβλα



Επίθεση με τούβλα δέχτηκε 20χρονος οπαδός του ΠΑΟ από οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Χαλκίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Χαλκίδα για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους με τον Ίκαρο Χαλκίδας στο μπάσκετ. Μετά τον αγώνα ωστόσο προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Περίπου στις 20:00 το βράδυ, ένα λεωφορείο που μετέφερε περίπου 30 οπαδούς του ΠΑΟΚ βρισκόταν στο Λιμεναρχείο της Χαλκίδας, όταν ξαφνικά περνούσε από το σημείο ένας 20χρονος με φόρμα του Παναθηναϊκού.

Τότε οι οπαδοί αφού ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο, βγήκαν έξω και άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ του πέταξαν και τούβλα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να πέσει αιμόφυρτος στο δρόμο.

Οι οπαδοί δεν δίστασαν να χτυπήσουν και έναν 40χρονο, όταν πήγε να βοηθήσει τον νεαρό και στην συνέχεια αφού πέταξαν δακρυγόνα, εξαφανίστηκαν. Ο 40χρονος δεν φέρει σοβαρά τραύματα.

Ο 20χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών.

Πηγή: eviazoom

1 σχόλιο:

  1. ποσο ηληθιοι μπορει να είναι οσοι είναι φανατικοι οπαδοι ομαδων, χτυπουν οπαδους αλλων ομαδων για τους καλοπληρωμένους παιχτες και παραγοντες, μπραβο μαλακες, εκει χρησιμοποιείτε την μαγκια σας, εκει που το κρατος γαμει τα σπιτια σας και εσας μουγκα, οι παικτες και οι παραγωντες στηνουν παιχνίδια και εσεις πληρωνεται για να δειτε ματς του κωλου και να θριαμβολογειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ