Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Σοκ:Η πυρκαγιά με τους τρεις νεκρούς στη Θεσσαλονίκη προκλήθηκε όταν ο παππούς αυτοπυρπολήθηκε


Η οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα, δύο ηλικιωμένοι -ανδρόγυνο- και ένα παιδάκι μόλις 1,5 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά προήλθε μετά από απόπειρα αυτοκτονίας του ηλικιωμένου άνδρα.

Οπως είπε ο Πύραρχος Κωνσταντίνος Πουλτίδης στο ΣΚΑΪ, οι πυροσβέστες εντόπισαν στο σπίτι ένα άδειο μπιτόνι με υπολείμματα βενζίνης, ενώ ο χώρος είχε και έντονη μυρωδιά καυσίμου και αυτό οδηγεί την Πυροσβέστική σε ένα πρώτο συμπέρασμα πως ο παππούς περιλούστηκε με βενζίνη και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να προκαλέσει το απόλυτο χάος. Ο Πύραρχος τόνισε πως ο αυτόχειρας είχε ρίξει βενζίνη και στο πάτωμα του διαμμερίσματος, με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί και η σύζυγος και το εγγόνι τους.

Μάλιστα όπως πρόσθεσε ο κ.Πουλτίδης ο ηλικιωμένος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αφού είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Παράλληλα είπε πως δεν αποκλείεται ο ηλικιωμένος άντρας να περιέλουσε με βενζίνη τη σύζυγο του, αλλά και το βρέφος, γι αυτό και δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν έστω με εγκαύματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ