Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Μπαμ με Ασουνσάο στην Λιβαδειά



Το μπαμ στις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις στην Σούπερ Λιγκ έκανε ο Λεβαδειακός ανακοινώνοντας πριν λίγο την απόκτηση του Πάολο Ασουνσάο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου με τον μεγαλομέτοχο κ. Κομπότη, που έκλεισε την μεταγραφή με συνοπτικές διαδικασίες. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία του συλλόγου της Λιβαδειάς, αν αναλογιστεί κανείς την καριέρα του παίκτη. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Πόρτο, στην οκτώ φορές πρωταθλήτρια Βραζιλίας Σάο Πάολο, στην κάτοχο του Europa league και κυπελλούχο Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης, με τελευταίο σταθμό στην καριέρα του την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Επίσης ξεκίνησε την καριέρα του στην Βραζιλιάνικη Παλμέϊρας. Αναμφίβολα ο Νίκος Καραγεωργίου απέκτησε ένα παίκτη που θα συμμαζέψει το κέντρο και την άμυνα των Βοιωτών, που μέχρι στιγμής αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.



Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

Στα γραφεία της ομάδος βρέθηκε σήμερα ο Βραζιλιάνος με Πορτογαλική υπηκοότητα διεθνής αμυντικός μέσος Paulo Assunção, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Πόρτο, στην οκτώ φορές πρωταθλήτρια Βραζιλίας Σάο Πάολο, στην κάτοχο του Europaleague και κυπελλούχο Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης, με τελευταίο σταθμό στην καριέρα του την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.
  Παναγιώτης Τσιάρας
  sportsview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ