Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Τελειωμό δεν έχουν οι συλλήψεις για ναρκωτικά στη Βοιωτία

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (11-01-2014), σε περιοχές της Βοιωτίας και Εύβοιας, τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα ένας 30χρονος υπήκοος Ινδίας, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, ένας 44χρονος ημεδαπός και μία 42χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα στη Θήβα, συνελήφθη ο 30χρονος από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε (5) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (1,3) γραμμαρίων.

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ στη Θήβα, συνελήφθη η 42χρονη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν, δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (8) γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ στα Οινόφυτα Βοιωτίας, συνελήφθη ο 23χρονος από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, εντός πλαστικής συσκευασίας, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (0,3) γραμμαρίου.
Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα, συνελήφθη ο 44χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, κατελήφθη να κρατάει στο χέρι του μία σύριγγα, την οποία απέρριψε στο έδαφος. Η συγκεκριμένη σύριγγα, η οποία κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, περιείχε διάλυμα ηρωίνης (0,7) ml .

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ