Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Έκλεψαν οκτώ μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. στο Κάστρο Βοιωτίας




Σε συνέχεια του από 06-01-2014 Δελτίου Τύπου μας και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, που διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών της Δ.Ε.Δ.Η.Ε. Θηβών, από αρδευτικά συστήματα γεωτρήσεων στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας.

Δράστες των ανωτέρω κλοπών είναι οι τρεις ημεδαποί, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την 05-01-2014, διότι μετά από έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταλλικά αντικείμενα βάρους (150) περίπου κιλών, που είχαν ομοίως αφαιρέσει από μετασχηματιστή της Δ.Ε.Δ.Η.Ε. Θηβών.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού, είχαν αφαιρέσει τους οκτώ (8) μετασχηματιστές κατά το χρονικό διάστημα από 20-12-2013 έως 27-12-2013, ενώ σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, η ζημιά που προκλήθηκε εκτιμάται ότι ανέρχεται στις (48.000) περίπου ευρώ.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ