Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Πρώτη για Χαραλάμπους στη Λιβαδειά


Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Λεβαδειακού πραγματοποίησε την Τρίτη ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο της Λιβαδειάς.


Την πρώτη του γνωριμία είχε σήμερα με τους ανθρώπους του Λεβαδειακού ο Ηλίας Χαραλάμπους, καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο Κύπριος αμυντικός έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχει παίξει και στο εξωτερικό σε Καρσλούη και Βασλούι, ενώ τελευταία αγωνιζόταν στη Δόξα Κατωκοπιάς στην Κύπρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

"Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Χαραλάμπους και έπειτα από συνάντηση που είχε με τον μεγαλομέτοχο κ. Ιωάννη Κομπότη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.

Ο Κύπριος αμυντικός έχει αγωνιστεί στην Ομόνοια Λευκωσίας, στον ΠΑΟΚ, στην Αλκή Λάρνακας, στην Καρλσρούη, στη Βασλούι, ενώ το προηγούμενο εξάμηνο έπαιξε στη Δόξα Κατωκοπιάς".

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Νίκος Καραγεργίου πραγματοποίησε δύο προπονήσεις. Στην πρωινή οι παίκτες έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα το «βάρος» έπεεσε στην τακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ