Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

2014 -Ο Δρόμος Παγίδα Θανάτου στην Πρασιά Ευρυτανίας-βίντεο

 Στα τηλεοπτικά στούντιο οι κατολισθήσεις της Πρασιάς(Βίντεο)
Στα κάγκελα οι κάτοικοι.Απειλούν ...υποψηφίους και υπεύθυνους για το χάλι τους ..
Για άλλη μια φορά ο αποκλεισμός των κατοίκων της Δυτικής Ευρυτανίας και δει των χωριών της Πρασιάς και των Κέδρων  απασχολούν την δημοσιότητα.
Μετά τα δεκάδες δημοσιεύματα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σειρά είχε η εκπομπή "Τώρα" της  κ.Φαίης Μαυραγάνη  στον πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό  "Ε" όπου αφιέρωσε πάνω απο 20 λεπτά και έπαιξε μόλις δεύτερο θέμα επικαιρότητας .
Στην εκπομπή μίλησαν ο κάτοικος της Πρασιάς Νίκος Μπαλτάς όπου έκανε λόγο για κοροιδιά της πολιτείας και των τοπικών αρχών  που αφήνει αποκλεισμένους κατοίκους εδώ και ένα χρόνο ενώ ο τοπικός πρόεδρος Λάμπρος Τσιούνης άφησε σαφής αιχμές για την αναλγησία της Περιφέρειας στο φλέγον θέμα της κατολίσθησης και του αποκλεισμού του χωριού.
Δείτε παρακάτω το βίντεο της εκπομπής που σίγουρα όσα ακούστηκαν απο τους απελπισμένους κατοίκους θα προκαλέσουν αίσθηση αλλά και φουρτούνες.prasiaonline.blogspot.gr
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ-
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ(ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ)



Το θέμα της Πρασιάς παίζει απο το 9' έως 29ο λεπτό

Epsilon TV on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ