Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ιερώνυμος: «Το μυαλό μας είναι στον λαό της Κεφαλλονιάς»



«Διακόψαμε την Ιερά Σύνοδο για να βρεθούμε κοντά σας, να δείξουμε εμπράκτως ότι το μυαλό μας είναι στον λαό της Κεφαλλονιάς». Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στους φορείς και τους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που τον υποδέχθηκαν, ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος που βρίσκεται στο νησί, επικεφαλής συνοδικού κλιμακίου.

Αμέσως μετά την άφιξη τους, ο Αρχιεπίσκοπος και οι συνοδικοί μητροπολίτες μαζί με τον γενικό διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωστή Δήμτσα και τον οικείο μητροπολίτη κ. Σπυρίδωνα, συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους της περιφέρειας αλλά και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.




Πρώτος σταθμός του Αρχιεπισκόπου ήταν το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Αντωνίου, όπου και βρίσκονται οι τρόφιμοι του γηροκομείου, αλλά και αρκετοί πληγέντες από τον σεισμό. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο, όπου είχε σύντομη συνομιλία με τον Διοικητή Διονύση Μαρκάτο.

Τέλος, πέρασε από τις περιοχές όπου πολύς κόσμος θα περάσει τη νύχτα του μέσα στα αυτοκίνητά του, αλλά και από την παραλιακή του Ληξουρίου, που έχει υποστεί καταστροφικές ζημιές.



Πηγή βίντεο: e-kefalonia.net



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ