Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Συλλήψεις στη Λιβαδειά για δικαστικές εκκρεμότητες

Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός στη Λιβαδειά, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί επιταγών

Συνελήφθη, χθες (27-02-2014) το μεσημέρι στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 08-11-2005 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 37χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Συνελήφθη 51χρονη ημεδαπή στη Λιβαδειά, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων

Συνελήφθη, χθες (27-02-2014) το πρωί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, μία 51χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε η από 20-11-2011 καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, η οποία τυγχάνει συγχωνευτική έξι (6) καταδικαστικών αποφάσεων του ιδίου Πλημμελειοδικείου και η οποία κατέστη εκτελεστή, καθόσον δεν τηρήθηκαν οι όροι της.

Σύμφωνα με τις ανωτέρω αποφάσεις, η 51χρονη καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών και δέκα (10) ημερών, για παραβάσεις Υγειονομικών Διατάξεων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ