Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας για την ληστεία στον Ο.Τ.Ε. Θήβας


Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) δραστών, για ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα του ΟΤΕ στη Θήβα.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ  ΟΠΩΣ ΤΗ ΜΕΤΑΔΩΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (06-02-2014) το μεσημέρι διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα του ΟΤΕ στη Θήβα.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 13.00΄ το μεσημέρι, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στο ανωτέρω υποκατάστημα και με την απειλή πιστολιού που κρατούσε ο ένας από αυτούς, αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής. Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας αναζητήσεων, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα η μοτοσικλέτα διαφυγής των δραστών, εγκαταλελειμμένη σε περιοχή της Θήβας και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αυτή ανήκει σε ημεδαπό και είχε κλαπεί την 22-10-2013 από περιοχή της Αττικής.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ