Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Θήβα:Πετάχτηκαν με τα πιστόλια στο δρόμο και του πήραν το φορτηγό με το εμπόρευμα

Η θρασύτατη ληστεία έγινε χθες νωρίς το πρωί κοντά στο χωριό Στεφάνη στην περιοχή των Δερβενοχωρίων Βοιωτίας.
Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη πέντε (5) δραστών, για ληστεία σε βάρος 66χρονου οδηγού Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη πέντε (5) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (06-02-2014) το πρωί διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος 66χρονου ημεδαπού, οδηγού Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του 66χρονου, οι πέντες δράστες επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος και το οποίο ήταν έμφορτο με (150) κιλά άρτου και (300) κιλά κρασιού.

Στη συνέχεια οι τρεις από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και διάφορα προσωπικά αντικείμενα του 66χρονου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, προκειμένου να διευκρινιστούν πλήρως οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ