Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Μικρή η έξοδος για το τριήμερο της Αποκριάς


Μειωμένη σε σχέση με πέρυσι ήταν έως σήμερα το βράδυ η έξοδος των εκδρομέων από τις εθνικές οδούς για το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαρής Δευτέρας. Ο άσχημος καιρός φαίνεται ότι κράτησε τους Αθηναίους στην πόλη, γεγονός που οδηγεί την Τροχαία στην εκτίμηση ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει μεγάλη κίνηση στις λεωφόρους της Αττικής, αφού όσοι έμειναν στην πόλη θα γιορτάσουν τα κούλουμα και θα πετάξουν χαρταετό στα κοντινά θέρετρα του νομού.
Μικρή η έξοδος για το τριήμερο της Αποκριάς

Όπως έγινε γνωστό από τους υπευθύνους των διοδίων στα δύο μεγάλα εθνικά οδικά δίκτυα, της Αθηνών -Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας, η κίνηση έως απόψε το βράδυ ήταν λίγο περισσότερο αυξημένη από μία οποιαδήποτε Παρασκευή.

Ο καιρός το τριήμερο της Αποκριάς, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα είναι άστατος, καθώς, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας ακόμα και χιονοπτώσεις θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών.

Η αλλαγή του καιρού θα είναι αισθητή από σήμερα, με την κακοκαιρία να επιμένει έως και την προσεχή Τρίτη, οπότε θα σταματήσουν οι βροχοπτώσεις αλλά θα υπάρξει περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.

Για την Καθαρή Δευτέρα, μολονότι οι άνεμοι θα φτάσουν έως και τα επτά μποφόρ ευνοώντας το πέταγμα του χαρταετού, αλλά θα υπάρξουν νεφώσεις, βροχές και κατά τόπους καταιγίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ